tiistai 18. huhtikuuta 2017

FB on jutkumafiakommarien käsissä: Ryhmäsi on poistettu käytöstä. Imekää pesemätöntä persettänne arvon maolaisstalinistikommarit ja purkaa ympärileikattuä lerssiänne nussittuanne sikaa


FB on jutkumafiakommarien käsissä: Ryhmäsi on poistettu käytöstä

Facebook valehtelee ja sensuroi minkä kerkiää. Fb:n toiminnoilla ei ole mitään tekemistä sananvapauden, ilmaisuvapauden kanssa. Kyseessä puhdas kusettava liiketoimintakonsepti, millä vain tarkoitus urkkia, kurkkia käyttäjiensä facebook tilien tietoja ja kaupata niitä muille kaupallisille tahoille.

Ohessa saamani perätön kusetusviestinsä:

RAJAT KIINNI KANSANLIIKE SUOMI SUOMALAISILLE poistettiin käytöstä, koska se ei noudattanut Facebookin käyttöehtoja j
a yhteisönormeja.

Emme salli ryhmiä, joissa on väkivallan uhka muita kohtaan, tai sisältöä, joka nimenomaisesti kohdistuu yksityishenkilöihin. Tämän lisäksi enne salli ryhmiä, joissa harjoitetaan vihapuhetta tai henkilöiden syrjimistä rodun, etnisyyden, kansallisen alkuperän, uskonnon, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, vamman tai taudin vuoksi.

Tämä ryhmä näkyy edelleen ryhmän ylläpitäjille, jotta he voivat muokata nimeä sekä tietoja ja poistaa olemassa olevia julkaisuja. Jos poistat kaiken sellaisen, joka ei ole sallittua Facebookissa, voit pyytää meitä tarkistamaan ryhmän uudelleen. Tarkistamme päivitetyn ryhmän, ja jos ryhmä nyt mielestämme noudattaa käytäntöjämme, aktivoimme sen uudelleen.

Vastaus: FB on jutkumafiakommarien käsissä: Ryhmäsi on poistettu käytöstä. Imekää pesemätöntä persettänne arvon maolaisstalinistikommarit ja purkaa ympärileikattuä lerssiänne nussittuanne sikaa

-------
Rajat kiinni kansanliike = Suomi suomalaisille, ei muille, kiitos
Seppo Lehto Rajat kiinni Tampere yhteyshenkilö
http://rajat-kiinni-kansanliike.blogspot.fi/
------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti